ALPRAAZ Aktiebolag

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter ALPRAAZ Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar ALPRAAZ Aktiebolag i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ALPRAAZ Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-08-18 så har ALPRAAZ Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-10-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ALPRAAZ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med ALPRAAZ Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ovanv. 6, 260 83, Vejbystrand. Vi ni istället prata med ALPRAAZ Aktiebolag så kan ni göra det på 070-3170609.

Bolaget ska bedriva konsultationer inom teknik, marknadsföring och ekonomi samt handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag von Koenigsegg, Halldora Linda som är född 1976 och har titeln VD, von Koenigsegg, Christian Erland H som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Struve, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, von Koenigsegg, Halldora Linda som är född 1976 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Struve, Jan -von Koenigsegg, Christian Erland H -von Koenigsegg, Halldora Linda Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

ALPRAAZ Aktiebolag har 556451-9378 som sitt organisationsnummer.