ALKA Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

ALKA Sweden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som ALKA Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ALKA Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ALKA Sweden Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-05-06. Men sedan 1993-01-01 så har ALKA Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Haragårdsv. 45, 260 83, Vejbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALKA Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-410506.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som ALKA Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ALKA Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet såsom försäkringsmäklare och med utbildning i försäkringsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ALKA Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALKA Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Nettersand, Arne Bertil Rutger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nettersand, Lena Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ALKA Sweden Aktiebolag är 556447-7007.