Schlagersalongen Scandinavian AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Schlagersalongen Scandinavian AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Schlagersalongen Scandinavian AB är ett av dem. Statusen för Schlagersalongen Scandinavian AB är att Bolaget är aktivt.

Schlagersalongen Scandinavian AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-03-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Schlagersalongen Scandinavian AB ska trivas.

Schlagersalongen Scandinavian AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet samt entertainment ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Schlagersalongen Scandinavian AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Schlagersalongen Scandinavian AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Schlagersalongen Scandinavian AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-446655.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Mats Roland.

De som är på något sätt har med Schlagersalongen Scandinavian AB är Larsson, Mats Roland som är född 1958 och har titeln VD, Larsson, Mats Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråhed, Dan Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Åke Rolf som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Schlagersalongen Scandinavian AB har 556444-8693 som sitt organisationsnummer.