Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag

Skåne län

Information

556443-9288 är organisationsnummer för företaget Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag finns i.

Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-02-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-08.

Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-74176 eller genom brev på följande adress:
Tvehöga 6591, 269 96, Båstad

Bolaget skall bedriva återvinning av metaller samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallands Ås Skrot och Metall Aktiebolag och det är Jönsson, Stig Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Siv Burma Rosalie som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,