Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556422-0985.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-88300 alternativt besöka eller skicka post till Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag på följande adress Skolg. 5, 262 31, Ängelholm.

Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Jeanette Hillding Bokföringsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hillding, Monika Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.