Grafokett Aktiebolag

Skåne län

Information

556418-5386 är organisationsnummer för verksamheten Grafokett Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grafokett Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Grafokett Aktiebolag finns i.

Grafokett Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grafokett Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Grafokett Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grafokett Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Järdler, Lars Åke -Nehl, Sune Bernt Otto

Vill ni komma i kontakt med Grafokett Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-88430 eller genom brev på följande adress:
Storg. 62, 262 35, Ängelholm

Bolaget skall utöva värdepappershandel-förvaltning, grafisk produktion och försäljning, försäljning av datatillbehör samt vara konsult inom företagsutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grafokett Aktiebolag och det är Järdler, Lars Åke som är född 1953 och har titeln VD, Järdler, Lars Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nehl, Sune Bernt Otto som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järdler, Siv Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nehl, Mari Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln RevisorEkdal, Bengt Iwe som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,