Marco Group AB

Skåne län

Information

Marco Group AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Marco Group AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Marco Group AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Marco Group AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-01-03. Men sedan 1991-01-01 så har Marco Group AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Helsingborgsv. 542, 262 96, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marco Group AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-449300.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Marco Group AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marco Group AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och marknadsföring av materialhanteringssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Marco Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holmgren, Rolf Lennart Firman tecknas i förening av -Ekdahl, Lennart Mikael -Holmgren, Rolf Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marco Group AB och det är följande personer, Holmgren, Rolf Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Holmgren, Rolf Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Lennart Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Hans Åke Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunnar Stig-Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Samuelsson, Björn Arne Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Kristiansson, Jonas Petter som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kryhl, Leif Jörgen som är född 1971 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Simu, Maria Eva Lucia som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor.Ekenberg, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Marco Group AB är 556416-4118.