Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag

Skåne län

Information

Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-10-16. Men sedan 1991-01-01 så har Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Tingberg 4085, 266 94, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-431380.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva djursjukvård i poliklinisk och stationär form, tävlingsverksamhet och försäljning av hästar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag och det är följande personer, Hillerström, Charlotte som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillerström, Lars Otto som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stora Tingberg Smådjursklinik Aktiebolag är 556408-4738.