Sönne Produkter Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Sönne Produkter Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sönne Produkter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sönne Produkter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sönne Produkter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Sönne Produkter Aktiebolag ska trivas.

Sönne Produkter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk, handel med lantbruksprodukter, handel med trädgårdsprodukter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sönne Produkter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sönne Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Sönne Produkter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sönne Produkter Aktiebolag är Sönne, Anders Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sönne, Bo Göran som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sönne Produkter Aktiebolag har 556407-9449 som sitt organisationsnummer.