Curt Brodin Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Curt Brodin Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Curt Brodin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Curt Brodin Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-01-20 och har organisationsnummer 556401-7027.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-12815 alternativt besöka eller skicka post till Curt Brodin Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 1, 262 32, Ängelholm.

Curt Brodin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-01-20.

I Curt Brodin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Berg, Anna Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Brodin, Anna Lisa som är född 1946 och har titeln Suppleant , Brodin, Curt Birger som är född 1946 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel inom optikbranschen samt arrende och drift inom lantbruk.