JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerslundsg. 8, 262 73, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-82055.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag har idag 556386-3934 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall utföra transporter och till transportverksamhet hörande uppdrag, tjänster och spedition, såväl inom som utom riket, utöva uthyrningsverksamhet utöva verkstads- och försäljningsverksamhet inom branschen samt utöva därmed förenlig verksamhet.

I JA Kristenssons Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristensson, Jan Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Linda Elenor som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .