Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag är ett företag som finns i Ängelholm. I Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bernt Gilbert Holger som är född 1942 och har titeln VD, Andersson, Bernt Gilbert Holger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Carolsson, Sven Erik Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Thommy Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sture Tommy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorWennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag på telefon 0431-410410.

Bolaget skall bedriva försäljning av utrustning till byggentreprenadbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Bernt Gilbert Holger -Carolsson, Sven Erik Ingvar -Johansson, Thommy Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm Aktiebolag har 556380-8673 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.