Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport)

Skåne län

Information

Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) har haft sedan 1994-01-01. Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 36 A, 262 32, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-10145.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) Privat, ej börsnoterat.

Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) har idag 556370-8691 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport)

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att idka handel med sport- och fritidsartiklar, serviceverksamhet inom camping och fritidsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Joachim & Richard Sport Aktiebolag (Intersport) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mats Richard Conny som är född 1971 och har titeln VD, Andersson, Mats Richard Conny som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tony Joachim Roger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Enis-Maria som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.