Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556369-2424.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-14660 alternativt besöka eller skicka post till Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 5, 262 32, Ängelholm.

Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jossie Bengtsson Mode Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rolf, Lilly Ann-Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljförsäljning av dammode, köp och försäljning av aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.