Svalövs Lagerhus AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med råvaror såsom metaller och kemikalier i hel- och halvfabrikat, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svalövs Lagerhus AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Svalövs Lagerhus AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1989-05-22 så skapades Svalövs Lagerhus AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Svalövs Lagerhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-21

556359-5825 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Svalövs Lagerhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svalövs Lagerhus AB så går det att nå dem via telefon på 042-370680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svalövs Lagerhus AB är Rundberg, Stig Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsohn, Jan Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Rundberg, Tord Ingmar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ryberg, Jörn Asser som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.