JTJ-Teknik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och JTJ-Teknik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JTJ-Teknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JTJ-Teknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JTJ-Teknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JTJ-Teknik Aktiebolag ska trivas.

JTJ-Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och konsultverksamhet inom mekanisk industri samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JTJ-Teknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är JTJ-Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med JTJ-Teknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-431830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JTJ-Teknik Aktiebolag är Nordström, Sven Mikael som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lars Olov som är född 1959 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

JTJ-Teknik Aktiebolag har 556355-2792 som sitt organisationsnummer.