ELCE Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter ELCE Consulting Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar ELCE Consulting Aktiebolag i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ELCE Consulting Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1989-03-08 så har ELCE Consulting Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ELCE Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med ELCE Consulting Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brandsvigsg. 7, 262 73, Ängelholm. Vi ni istället prata med ELCE Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på 0431-19900.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla och sälja program för automatisk databehandling, att upplåta utrymme på server samt övrig serviceverksamhet inom IT-området jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom handel med värdepapper och liknande kapitalplacering.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Landgren, Knut Hans Christofer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Nils Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

ELCE Consulting Aktiebolag har 556351-7571 som sitt organisationsnummer.