Bilmekanikern i Ängelholm AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, bilmekanik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilmekanikern i Ängelholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Bilmekanikern i Ängelholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1988-11-19 så skapades Bilmekanikern i Ängelholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Bilmekanikern i Ängelholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bilmekanikern i Ängelholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556342-3242 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Bilmekanikern i Ängelholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bilmekanikern i Ängelholm AB så går det att nå dem via telefon på 0431-20250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilmekanikern i Ängelholm AB är Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöö, Bertil Stig Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .