Tunneberga Gästgifvaregård AB

Skåne län

Information

556339-8451 är organisationsnummer för verksamheten Tunneberga Gästgifvaregård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tunneberga Gästgifvaregård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Tunneberga Gästgifvaregård AB finns i.

Tunneberga Gästgifvaregård AB har varit registrerat sedan 1988-10-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tunneberga Gästgifvaregård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Tunneberga Gästgifvaregård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tunneberga Gästgifvaregård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tunneberga Gästgifvaregård AB så kan ni göra det på telefon genom 042-367481 eller genom brev på följande adress:
Jonstorpsv. 16, 263 71, Jonstorp

Bolaget ska bedriva restaurang- och hotellrörelse, konferensverksamhet, catering samt handel med värdeapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tunneberga Gästgifvaregård AB och det är Franzén, Lars Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Högdahl, Leif-Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,