Agda Lön Aktiebolag

Skåne län

Information

Agda Lön Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Agda Lön Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Agda Lön Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Agda Lön Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-07-05. Men sedan 1988-01-01 så har Agda Lön Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långskeppsg. 9, 262 71, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Agda Lön Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-449400.

Ängelholm arbetar för att bolag som Agda Lön Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Agda Lön Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med utveckling, och försäljning av hjälpmedel och tjänster i anslutning till löne- och personalhantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Agda Lön Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carolsson Larsson, Helena Anna-Maria -Karlander, Jan Axel -Karlander, Solveig Margareta -Karlander, Sture Sven Axel -Sturk, Knut David.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Agda Lön Aktiebolag och det är följande personer, Carolsson Larsson, Helena Anna-Maria som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Sturk, Knut David som är född 1948 och har titeln VD, Sturk, Knut David som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehn, Jan Olof Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlander, Eva Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlander, Jan Axel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot.Karlander, Sture Sven Axel som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulesköld, Ulf Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlander, Solveig Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant.Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor.Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant.BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Agda Lön Aktiebolag är 556329-3280.