N-Yachts in Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva båttillverkning, försäljning av fritids- artiklar och båtar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva båttransporter, idka rederiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för N-Yachts in Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är N-Yachts in Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1988-06-14 så skapades N-Yachts in Scandinavia AB och bolaget är har F-skattsedel N-Yachts in Scandinavia AB har haft det sedan 1994-01-01.

N-Yachts in Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556327-7341 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är N-Yachts in Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med N-Yachts in Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 070-2430185 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom N-Yachts in Scandinavia AB är Wozniak, Grzegorz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .