Roslunda Blommor Aktiebolag

Skåne län

Information

556327-2524 är organisationsnummer för bolaget Roslunda Blommor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roslunda Blommor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Roslunda Blommor Aktiebolag finns i.

Roslunda Blommor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Roslunda Blommor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Roslunda Blommor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roslunda Blommor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andreasson, Raili Inga-Lill

Vill ni komma i kontakt med Roslunda Blommor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-10105 eller genom brev på följande adress:
SVEAGATAN 34, 266 33, Munka-ljungby

Bolaget skall bedriva detaljhandel med blommor, växter och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roslunda Blommor Aktiebolag och det är Andreasson, Raili Inga-Lill som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedin, Etel Berit Iréne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Lars Jörgen som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Annika Helena som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Ingela Carina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Anna Brita Ingeborg som är född 1942 och har titeln RevisorLRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,