Ruud Ekstrand Design Aktiebolag

Skåne län

Information

Ruud Ekstrand Design Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Ruud Ekstrand Design Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ruud Ekstrand Design Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ruud Ekstrand Design Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-05-19. Men sedan 1988-01-01 så har Ruud Ekstrand Design Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Porslångsv. 4, 260 83, Vejbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ruud Ekstrand Design Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5578821.

Ängelholm arbetar för att företag som Ruud Ekstrand Design Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ruud Ekstrand Design Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bediva inredningsarkitektrörelse samt möbelformgivning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ruud Ekstrand Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ruud Ekstrand Design Aktiebolag och det är följande personer, Ekstrand, Ruud Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Edenburg Ekstrand, Inga Christine som är född 1946 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ruud Ekstrand Design Aktiebolag är 556325-5677.