Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

556324-2147 är organisationsnummer för företaget Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag finns i.

Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-05-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-27129 eller genom brev på följande adress:
Lenarp Mardalsv. 376, 262 93, Ängelholm

Bolaget skall bedriva försäljning, konstruktion, tillverkning och reparation av vattenreningsanläggningar och elektronik, import och försäljning av elektronik, dataprodukter, dataprogram, dataapparater och kolonialvaror samt dataprogramering jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kem o Bakt i Ängelholm Aktiebolag och det är Holtzberg, Stig Cyril som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Holtzberg, Iza Gunnel Ingegerd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,