Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Diamantv. 25, 262 70, Strövelstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-207641.

Ängelholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag har idag 556323-5885 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Olefalks Åkeri i Ängelholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olefalk, Lars Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olefalk, Elsa Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .