Unik Skönhet Ängelholm AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med varor och tjänster rörande hud- och hälsovård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Unik Skönhet Ängelholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Unik Skönhet Ängelholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1988-04-18 så skapades Unik Skönhet Ängelholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Unik Skönhet Ängelholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Unik Skönhet Ängelholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556323-3757 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Unik Skönhet Ängelholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Unik Skönhet Ängelholm AB så går det att nå dem via telefon på 0431-10100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Unik Skönhet Ängelholm AB är Forslund, Petra Louise som är född 1975 och har titeln VD, Gustafsson, Per Stefan som är född 1967 och har titeln Vice VD, Forslund, Petra Louise som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Britt-Lis Irene som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln RevisorBDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .