Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och försäljning av plåtarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-80740.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag är Sjölund, Inge Ivan Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson Sjölund, Kerstin Inga-B som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sjölunds Plåtslageri Aktiebolag har 556309-9687 som sitt organisationsnummer.