Business-to-Business International BTB Aktiebolag

Skåne län

Information

Business-to-Business International BTB Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Business-to-Business International BTB Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Business-to-Business International BTB Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Business-to-Business International BTB Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Business-to-Business International BTB Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Business-to-Business International BTB Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Danielslundsg. 86, 262 65, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-28366.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Business-to-Business International BTB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Business-to-Business International BTB Aktiebolag har idag 556309-0801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Business-to-Business International BTB Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom områdena reklam och marknadsföring, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, driva bokförlag, produktutveckling och produktlansering samt försäljning och idka därmed förenlig verksamhet. I bolagets verksamhet ska även ingå förmedling av mäklartjänster.

I Business-to-Business International BTB Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hinn, Lars Anders Peter som är född 1950 och har titeln VD, Hinn, Lars Anders Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerström Hinn, Siv Anita Elsie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .