Trapezius Aktiebolag

Skåne län

Information

Trapezius Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Trapezius Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aurell, Carl Jonas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aurell, Lena Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trapezius Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trapezius Aktiebolag på telefon 0431-15936.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, utbjudande och förmedling av tjänster till sjukvårdande organ, konsultverksamhet inom medicin och sjukvård med speciell inriktning på anestesi, intensivvård och smärtbehandling, forskning och utveckling av metoder, läkemedel och utrustning samt import och export av sjukvårdsprodukter, bedriva förlagsverksamhet och författarskap genom utgivande av läroböcker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trapezius Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trapezius Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trapezius Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Trapezius Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-07-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trapezius Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Aurell, Carl Jonas -Aurell, Lena Elisabeth

Trapezius Aktiebolag har 556298-5209 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.