Aktiebolaget Ströveltorps driverier

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Aktiebolaget Ströveltorps driverier är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Ströveltorps driverier är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Ströveltorps driverier är att Bolaget är inaktivt.

Aktiebolaget Ströveltorps driverier är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Ströveltorps driverier ska trivas.

I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka grönsaksodling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Ströveltorps driverier inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Ströveltorps driverier Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Ströveltorps driverier så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-207518.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Ströveltorps driverier är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesdotter, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Ströveltorps driverier har 556296-4675 som sitt organisationsnummer.