Svenska Lastvagnsförmedlingen AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, förmedling, uthyrning av lätta och tunga fordon utan förare och handel av lastvagnar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Lastvagnsförmedlingen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Svenska Lastvagnsförmedlingen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1987-02-25 så skapades Svenska Lastvagnsförmedlingen AB och bolaget är har F-skattsedel Svenska Lastvagnsförmedlingen AB har haft det sedan 1994-01-01.

Svenska Lastvagnsförmedlingen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556293-4579 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Svenska Lastvagnsförmedlingen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Lastvagnsförmedlingen AB så går det att nå dem via telefon på 0431-431208 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Lastvagnsförmedlingen AB är Nezwal, Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Anett Concordia Gabriella som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .