Medvice Design Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Medvice Design Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Medvice Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Medvice Design Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Medvice Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-12. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Medvice Design Aktiebolag ska trivas.

Medvice Design Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall verka som konsult- och utvecklingfsföretag företrädesvis inom det medicinska området. Bolaget skall investera riskkapital i utvecklingsföretag, samt kunna förvärva fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medvice Design Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Medvice Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Medvice Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5907080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Medvice Design Aktiebolag är Sallerfors, Per Henrik Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Sallerfors, Per Henrik Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilkman, Britta Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Medvice Design Aktiebolag har 556289-3114 som sitt organisationsnummer.