Anko Produkter Aktiebolag

Skåne län

Information

Anko Produkter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Anko Produkter Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anko Produkter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Anko Produkter Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-11-20. Men sedan 1988-01-01 så har Anko Produkter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mossv. 22, 262 61, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anko Produkter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-21380.

Ängelholm arbetar för att bolag som Anko Produkter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anko Produkter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att förvalta fastigheter och företag samt bedriva agenturverksamhet inom livsmedelsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anko Produkter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kvanta, Endre.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anko Produkter Aktiebolag och det är följande personer, Kvanta, Anders Paul som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvanta, Endre som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvanta, Paul Lars som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvanta, Judit som är född 1935 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anko Produkter Aktiebolag är 556287-6390.