TANI FORM Aktiebolag

Skåne län

Information

TANI FORM Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där TANI FORM Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. TANI FORM Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. TANI FORM Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TANI FORM Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekbergs v. 42, 266 98, Hjärnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-454573.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TANI FORM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TANI FORM Aktiebolag har idag 556284-7540 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TANI FORM Aktiebolag

Bolaget skall bedriva formgivning-tillverkning av möbler och inredningar, inköp och försäljning av möbler, inredningar och textilier, möbel-, inrednings-, renoverings- och byggnads- snickeri, konsulttjänst inom ovanstående områden, transport- tjänster, äga och förvalta fast egendom samt även idka med ovanstående förenlig verksamhet.

I TANI FORM Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tani, Per Jakob som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .