Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration)

Skåne län

Information

556277-8463 är organisationsnummer för bolaget Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) finns i.

Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) har varit registrerat sedan 1986-06-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) så kan ni göra det på telefon genom 0431-19585 eller genom brev på följande adress:
Sockerbruksg. 8 A, 262 64, Ängelholm

Bolaget skall bedriva detaljhandelförsäljning av glas och porslin och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glas o Design i Ängelholm AB (Inspiration) och det är Söderås, Anders Edvard som är född 1948 och har titeln VD, Söderås, Anders Edvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderås, Lars Gustaf som är född 1951 och har titeln Suppleant, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,