K-E L-O Ängelholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-12-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som K-E L-O Ängelholm Aktiebolag ska trivas.

K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, producera och idka handel med skyltar och informationsprodukter, samt bedriva tryckeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är K-E L-O Ängelholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med K-E L-O Ängelholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-15010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Asp, Bengt Magnus -Asp, Glenn Fredric -Asp, Karl-Erik Oskar.

De som är på något sätt har med K-E L-O Ängelholm Aktiebolag är Asp, Karl-Erik Oskar som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Asp, Bengt Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asp, Glenn Fredric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Desiré som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .

K-E L-O Ängelholm Aktiebolag har 556270-2745 som sitt organisationsnummer.