Bosses Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktentreprenader, montering av kranar och lyftar samt installation av TV och radio samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även utföra redovisningsuppdrag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bosses Entreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Bosses Entreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1985-11-29 så skapades Bosses Entreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bosses Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bosses Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556266-1073 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Bosses Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bosses Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-430425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bosses Entreprenad Aktiebolag är Olofsson, Bo Elof Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Kenneth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .