Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-432020.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag har idag 556266-0786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt aktier, uthyrning av produktionsinventarier för plastcompoundsframställning till plastindustrin, uthyrning av kontorsinventarier, datorer och bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thevinyl Förvaltnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Priess, Jens Frederik August som är född 1955 och har titeln VD, Priess, Jens Frederik August som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson Liljewall, Henning Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.