Sönje Reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

Sönje Reklam Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Sönje Reklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asp, Karl-Erik Oskar som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Asp, Bengt Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asp, Glenn Fredric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Desiré som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sönje Reklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sönje Reklam Aktiebolag på telefon 0431-15010.

Bolaget skall bedriva tillverkning av skyltar och screentryck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sönje Reklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sönje Reklam Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sönje Reklam Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Sönje Reklam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sönje Reklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter -Asp, Karl-Erik Oskar

Sönje Reklam Aktiebolag har 556259-3854 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.