L Rasmusson Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

L Rasmusson Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som L Rasmusson Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Rasmusson Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

L Rasmusson Maskin Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-29. Men sedan 1985-01-01 så har L Rasmusson Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ängelholmsv. 207, 266 93, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Rasmusson Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-433215.

Ängelholm arbetar för att bolag som L Rasmusson Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L Rasmusson Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med lantbruksmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L Rasmusson Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Rasmusson Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Rasmusson, Lars Christer Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Kerstin Maj-Britt som är född 1934 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L Rasmusson Maskin Aktiebolag är 556250-8274.