HaeMedic Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och HaeMedic Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HaeMedic Sweden AB är ett av dem. Statusen för HaeMedic Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

HaeMedic Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som HaeMedic Sweden AB ska trivas.

HaeMedic Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring, import- och exportrörelse inom plast- och sjukvårdsbranschen, huvudsakligen produkter av medicinsk teknisk karaktär samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HaeMedic Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är HaeMedic Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med HaeMedic Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-432030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ingvarsson, Lars Emil Torsten.

De som är på något sätt har med HaeMedic Sweden AB är Ingvarsson, Lars Emil Torsten som är född 1952 och har titeln VD, Ingvarsson, Lars Emil Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Eva Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

HaeMedic Sweden AB har 556249-6181 som sitt organisationsnummer.