Thermokon-Danelko Elektronik AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Thermokon-Danelko Elektronik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Thermokon-Danelko Elektronik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Thermokon-Danelko Elektronik AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556234-9703.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-448454 alternativt besöka eller skicka post till Thermokon-Danelko Elektronik AB på följande adress Metallg. 1 B, 262 72, Ängelholm.

Thermokon-Danelko Elektronik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Thermokon-Danelko Elektronik AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Liegnell, Lennie Göran som är född 1974 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning av elektroniska apparater och komponenter främst mätinstrument, omvandlare, positionsutrustning samt givare för temp-tryck-nivå-position-kraft samt därmed förenlig verksmhet.