Leksam Aktiebolag

Skåne län

Information

Leksam Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Leksam Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leksam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Leksam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Leksam Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Leksam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brandsvigsg. 6, 262 73, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-444100.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Leksam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Leksam Aktiebolag har idag 556225-0133 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bergström, Ulla Catharina Tagesd:r -Skoglösa, Nils Torgny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Leksam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva engroshandel med leksaker och spel ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Leksam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Ulla Catharina Tagesd:r som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Skoglösa, Nils Torgny som är född 1956 och har titeln VD, Skoglösa, Nils Torgny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Steen Overholdt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensen, Frank Helles som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engerup, Lars Jörgen som är född 1951 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .