Nyda Aktiebolag

Skåne län

Information

Nyda Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Nyda Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nyda Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-08-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjög. 14, 149 34, Nynäshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyda Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50048080.

Ängelholm arbetar för att företag som Nyda Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyda Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall äga, utveckla och förvalta fastigheter, samt värdepapper och bolag ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nyda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyda Aktiebolag och det är följande personer, Tagesson, Lars Tage som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tagesson, Caroline Marina Sofi som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyda Aktiebolag är 556219-8175.