Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag

Skåne län

Information

Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kägle v. 9, 266 98, Hjärnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-454450.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag har idag 556219-6401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknarna är den som för stunden ansvarar för Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag

Bolaget skall i egen regi eller dotterbolag, bedriva restaurang och hotellrörelse, jämte vin- och spritimport, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig rörelse.

I Margretetorps Gästgifvaregård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Berith Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Csaszar, Nirmal Jacob som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Vollmer, Anders Ebbe som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Csaszar, Istvan Stefan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per-Arne Johan Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Rolf Magnus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotJarlsson, Henry Jarl-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.