Backahill Förvaltning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter och värdeppaper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Backahill Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Backahill Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1982-04-14 så skapades Backahill Förvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel Backahill Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

556216-9077 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Backahill Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Backahill Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0431-445459 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Backahill Förvaltning AB är Paulsson, Erik Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärdh, Rolf Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .