Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Bolaget skall driva lanthandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1981-04-29 så skapades Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) och verksamheten är har F-skattsedel Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) har haft det sedan 1994-01-01.

Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556209-9290 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) så går det att nå dem via telefon på 0431-454006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aron Johansson i Hjärnarp aktiebolag (Ica Supermarket) är Johansson, Anders Stellan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torsten Lennart som är född 1926 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, Hörström, Eva Kristina Margareta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.