Areva AB

Skåne län

Information

556201-9231 är organisationsnummer för verksamheten Areva AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Areva AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Areva AB finns i.

Areva AB har varit registrerat sedan 1979-11-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Areva AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Areva AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Areva AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Areva AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-460160 eller genom brev på följande adress:
Aggarpsv. 610, 266 94, Munka-ljungby

Föremålet för bolagets verksamhet är att räkenskaps- och IT-revision, redovisning, utbildning samt värdepappersförvaltning även som idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Areva AB och det är Hörström, Eva Kristina Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,