Agrarius Elektronik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av elektronik- och datautrustningar samt av annonser, manus och annat mediamaterial för trycksaker, film, TV och Internet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agrarius Elektronik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Agrarius Elektronik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1978-05-22 så skapades Agrarius Elektronik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Agrarius Elektronik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Agrarius Elektronik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556197-0087 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Agrarius Elektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Agrarius Elektronik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-452110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, John Lennart -Wagenius, Krister Stig Herman

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agrarius Elektronik Aktiebolag är Lindström, John Lennart som är född 1938 och har titeln VD, Lindström, John Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagenius, Krister Stig Herman som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Inga Majken som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.