Gullbergs Document Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Gullbergs Document Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Gullbergs Document Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gullbergs Document Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gullbergs Document Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1975-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gullbergs Document Aktiebolag ska trivas.

I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsförnödenheter, kontorsutrustning samt datorer med tillbehör och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gullbergs Document Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Gullbergs Document Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Gullbergs Document Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-445200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gullbergs Document Aktiebolag är Bogren, Anders Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Ulf Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Gullbergs Document Aktiebolag har 556190-4961 som sitt organisationsnummer.